fbpx

Nyt

Danmarks Grønne Liberale Parti

De Grønnes Værdier

Ansvarlig liberalisme Personlig frihed under ansvar Alle skal frit kunne leve deres liv, som de ønsker, så længe de kan forsøge sig selv og ikke skader andre, herunder fremtidige generationer. Vi tager ansvar for os selv, for vores børn og for fællesskabet Økonomisk ansvarlighed Folk skal ikke bruge flere penge, end de tjener. Investeringer lånefinansieres kun, hvis…
Read more

De Grønnes skole- og uddannelsespolitik

Hvis vi skal sikre fremtiden for Danmark, skal vi styrke uddannelsessystemet og i praksis realisere målet om et højt kvalifikationsniveau og almen dannelse hos børn og unge, når de forlader skolen. Folkeskolen skal opgraderes med fokus på sikring af elevernes basiskvalifikationer, almen dannelse og et højt læringsudbytte. Vi går ikke ind for flere timer, men…
Read more

De Grønne i Polkanalen

Jonas Holm fortæller om De Grønne i PolkanalenPolkanalen, 22.03.2020 (interviewet er optaget 04.03.2020 før Coronakrisen)

De Grønne hos Cordua & Steno

Se Jonas Holm på besøg hos Jarl Cordua og Torben Steno d. 27.02.2020Kan også høres som podcast

Partiet De Grønne: »Vi er grønne. Og liberale. I den rækkefølge«

Her kan du læse artiklen i Information, hvor vi lancerede De Grønne 20.02.2020

Giv et bidrag

Du kan give et bidrag på MobilePay 442313Eller til vores bankkonto: 9570 12867905Du er medlem fra den dato, hvor vi modtager dit kontigent. Alle bidrag går ubeskåret til vores kampagne for at blive opstillingsberettiget.Bemærk at støtte over 5.000 kr. pr. år vil blive oplyst med navn på hjemmesiden.

Grøn Kurs i Debatten på DR2

Torsdag d 7/11 debuterede Jonas Holm og Grøn Kurs i Debatten på DR2 for at diskutere partiet Fremad og blå klimapolitik. Se Debatten med Jonas Holm.