fbpx

Stop udflytningen af arbejdspladser. Det er helt sort

Danmarks Grønne Liberale Parti

Det er en grundlæggende megatrend, at folk flytter mod byerne. Det kan man være for eller imod. Folk skal have frihed til bosætte sig og arbejde, hvor de vil. Rent økonomisk giver det god mening at bo og arbejde i byerne, da transporttiden er mindre. Klimamæssigt, giver det også rigtig god mening, da man man i højere grad kan cykle og bruge kollektiv transport fremfor at tage bilen, og fordi man kan bo i mere klimavenligt byggeri.

Derfor er det hul i hovedet og helt sort at modarbejde denne megatrend og udflytte eksisterende arbejdspladser. Hertil kommer det enorme videnstab der sker, når man flytter en velfungerende arbejdsplads, da mange vælger at blive boende og i stedet finde nyt arbejde.

Hvis man ønsker et Danmark “i bedre balance”, bør man i stedet tænke balancen ind, når man placerer NYE arbejdspladser. NYE arbejdspladser kan med fordel lægges i andre byer end København. Men det skal være slut med at udflytte eksisterende arbejdspladser.

Læse mere om vores politik

Hjælp os med at lægge pres på politikerne. Støt De Grønne med en vælgererklæring:Så modtager du efter 7 dage en email med link til vaelgererklaering.dk
Klik på linket nederst i mailen og bekræft med NemID – først da er din vælgererklæring afgivet.

Ønsker du at støtte os økonomisk, kan du give et bidrag på MobilePay: 442313
(bemærk at støtte over 5.000 kr offentligøres på hjemmesiden)
Ønsker du at blive medlem af De Grønne – Danmarks Grønne Liberale Parti, kan du melde dig ind her

Du kan endvidere støtte os ved at følge, omtale, dele og “like” os på

Følg os på Twitter @DeGroenneDK
Følg os på Facebook @DeGronneDK
Følg os på Instagram @degroennedk
Følg os på YouTube

På forhånd tak for din støtte 💚